لطفا تایپ کنید و سپس دکمه اینتر را بزنید

021-88851080-09107636327

وقت سفارت یونان

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votes, average: 4٫57 out of 5)
Loading...

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان

برای تعیین وقت سفارت یونان باید از طریق آژانس های مسافرتی اقدام نمایید. برای اخذ ویزای کشور یونان شما باید شرایط و مدارک لازم را داشته باشید و سپس برای تهیه ویزا اقدام نمایید. کشور یونان دارای تاریخ غنی می باشد. به همین جهت آثار باستانی بسیار زیبا و فراوانی در این کشور وجود دارد. به دلیل ارتباط خوب این کشور با کشور عزیزمان ایران این ویزا یکی از پرطرفدارترین ویزاها در کشور عزیزمان می باشد.  تور اروپا فرصت مناسبی برای سفر به این کشور می باشد.

معرفی کشور یونان

کشور یونان در جنوب شبه جزیره بالکان و جنوب شرقی اروپا واقع شده است. این کشور با کشورهایی مرز مشترک زمینی دارد. اسامی نام برده شده در لیست زیر، نمونه ای از این کشورها می باشد:

  • آلبانی
  • مقدونیه
  • بلغارستان

این کشور از سمت های جنوب و شرق توسط دریای مدیترانه و از سمت غربی هم توسط دریای یونان احاطه شده است. کشور یونان  محل پیوست قاره های اروپا، آسیا و آفریقا به یکدیگر می باشد. کشور یونان به جا مانده ای از یونان باستان، امپراتوری بیزانس است و تقریبا در حدود ۴۰۰ سده در استعمار ترکان عثمانی بوده است. این کشور ویژگی هایی دارد که باعث اهمیت یونان می شود. ویژگی های از قبیل:

  •  داشتن عنوان مهد تمدن مغرب زمین
  • زادبوم دموکراسی
  • فلسفه غرب
  • بازی های المپیک
  • علوم سیاسی
  • نمایش نامه نویسی (شامل هر دو نوع کمدی و تراژدی)

کشور یونان، تاریخی شکوه مند و پر از وقایعی داشته است. به همین دلیل میراث فرهنگی زیادی از این تاریخ به جا مانده است و کشور یونان دارای مکان های دیدنی فراورانی می باشد. این کشور در حال حاضر یکی از کشورهای توسعه یافته می باشد. این کشور امتیازاتی دارد که قابل توجه هستند. موارد زیر نمونه هایی از این امتیازها محسوب می شوند:

  • عضو اتحادیه اروپا
  • عضو اتحادیه اقتصادی اتحادیه اروپا
  • عضو ناتو
  • عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)
  • عضو آژانس فضای اروپا (ESA)

از مهم ترین و بزرگ ترین شهرهای کشور یونان می توانیم موارد زیر را معرفی کنیم: آتن که پایتخت این کشور هم می باشد – سالونیک – پاتراس – هراکیلون

معرفی کشور یونان

معرفی کشور یونان

مکان های دیدنی کشور یونان

این کشور به دلیل داشتن تاریخ غنی، آثار باستانی بسیار زیادی را در خود جای داده است. اگر قصد سفر به کشور یونان را داریدمی توانید به آثار باستانی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم مراجعه نمایید : آکروپولیس، آتن – موزه آکروپولیس، آتن – سانتورینی – میکونوس – دلفی – صومعه متورا – شهر رودس – شهر کورفو – نافپلیو – زاگوروهوریا – تسالونیکیبسیاری از مردم برای ذیذن این کشور زیبا با استفاده از تور اروپا به این کشور سفر می کنند.

مکان های دیدنی کشور یونان

مکان های دیدنی کشور یونان

وقت سفارت یونان

ویزای یونان به دلیل روابط نسبتا خوب با کشورمان، یکی از انواع ویزاها است که هواداران زیادی دارد و توجه گردشگران زیادی را به خود جلب کرده است. برای اینکه بتوانیم ویزای یونان را تهیه کنیم یا وقت سفارت یونان را از طریق آژانس ها رزرو کنیم نیاز به مدارک و شرایطی داریم  که باید آن ها را در اختیار داشته باشیم. در ادامه و در این مقاله به شما  شرایط  رزرو وقت سفارت یونان  و چگونگی اخذ ویزای این کشور  توضیح داده خواهد شد.

کسانی که قصد دارند ویزای کشور یونان را تهیه نمایند باید این امر را از طریق آژانس های مسافرتی رزرو نمایند. زیرا این کشور تنها از این طریق به افراد متقاضی وقت سفارت یونان را می دهد. انتخاب زمان دلخواه به این معنا نیست که با درخواست متقاضی برای تعیین وقت سفارت یونان موافقت شده است، تنها  در صورتی با تعیین وقت موافقت می شود که به تایید سفارت یونان برسد. پس متقاضیان به این تاییدیه توجه داشته باشند که در غیر این صورت باید  دوباره جهت تعیین وقت سفارت یونان اقدام نمایند. اگر درخواست تعیین وقت توسط سفارت یونان پذیرفته شد. متقاضی باید برای انجام برخی کار ها مانند مصاحبه و انگشت نگاری در تاریخ تعیین شده به سفارت یونان برود. اما متقاضی باید با خودش مدارکی ببرد که در ادامه این مقاله به آن ها اشاره خواهیم کرد.

نحوه رزرو وقت سفارت یونان و یا اخذ ویزای این کشور

نحوه رزرو وقت سفارت یونان و یا اخذ ویزای این کشور

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت یونان

همان طور که در متن بالا هم گفته شد برای رزرو وقت سفارت یونان  افراد متقاضی نیازمند مدارکی هستند که بدون داشتن آن ها قادر به گرفتن وقت سفارت یونان نمی شوند. این مدارک  به شرح زیر می باشد:

  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • فرم تکمیل شده تقاضای ویزای شنگن یونان  (شما فرم تقاضا ی ویزای شنگن را می توانید از سایت سفارت یونان  یا از قسمت صدور ویزای سفارت یونان به دست آورید.)
  • دعوت نامه ( وجود این مدرک الزامی نمی باشد اما اگر این مدرک را داشته باشید احتمال دریافت ویزای شینگن برای شما افزایش پیدا خواهد کرد)
  • ترجمه رسمی گواهی بانک مبنی بر تمکن مالی فرد به همراه پرینت گردش حساب مالی وی در ۳ ماه گذشته 
  • سند مالکیت خانه، زمین ( اسناد مالکیت نشان می دهند که افرادی که قصد مسافرت دارند.انگیزه بازگشت به کشور مبدا را دارند.)
  • معرفی نامه شغلی (معرفی نامه شغلی بستگی به شغل شخص دارد و متفاوت است برای نمونه دانشجو ملزم به ارائه کارت دانشجویی بین المللی، کارمند دولت ملزم به ارائه حکم کارگزینی، کارمند بخش خصوصی ملزم به ارائه فیش حقوقی، صاحبین شرکت های خصوصی ملزم به ارائه روزنامه رسمی شرکت یا استاد دانشگاه ملزم به ارائه کارت بین المللی عضویت در هیئت علمی است)
  • بیمه نامه مسافرتی (بیمه مسافرتی افراد متقاضی حداقل باید چیزی در حدود ۳۰،۰۰۰ یورو باشد تا کل هزینه های اضطراری که  در سفر ممکن است با آن مواجه شود را پوشش بدهد.)

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت یونان

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت یونان

پر طرفدارترین  ویزاهای یونان 

سفارت یونان برای افراد متفاوت ویزاهای متفاوتی تدارک می بیند و برای انواع گوناگونی از افراد مسافر انواع مختلفی از ویزای یونان وجود دارد. اما بعضی از این ویزا طرفداران بسیار زیادتری دارند. موارد زیر  این ویزاها را نشان می دهد:

  • ویزای توریستی یونان
  • ویزای تحصیلی یونان 
  • ویزاهای  تجاری یونان 

پر طرفدارترین ویزاهای یونان

پر طرفدارترین ویزاهای یونان با توجه به این امر که کشور یونان عضو اتحاد شینگن می باشد، افزون بر ویزای دلخواه شما باید ویزای شینگن هم از سفارت یونان درخواست کنید. سفارت یونان ویزای شنگن را در ۴ نوع صادر می کند:

  • ویزای نوع A که ویزای ترانزیت است یعنی فرد اجازه خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه های شینگن تعویض کند و راهی کشوری در خارج از شنگن شود.
  • ویزای نوع  B ویزای عبور است یعنی مسافر می تواند از فرودگاه خارج شود و می تواند از راه زمینی از شینگن عبور کرده و خود را به کشوری دیگر برساند.
  • ویزای نوع  C همان ویزای توریستی است که بیشتر ایرانیان با آن وارد این کشور می شوند.
  • ویزای نوع  D که بیشتر مورد استفاده تجار و بازرگانان است چون بلند مدت است و فرد می تواند درطی سال بارها از کشور خارج یا به آن وارد شود.

باید به این نکته توجه شود که برای ماندن بیش از ۹۰ روز در شینگن نیازی به تهیه ویزا نیست بلکه باید از طریق سفارت یونان درخواست اقامت نمایید. البته استثناء هم دارد (برای کارهای خاص) بیش از این مدت هم می توان ویزا گرفت. اگر این ۹۰ روز به اتمام رسید, شما باید به مدت ۳ ماه خارج از شینگن  بمانید تا بتوانید مجددا ویزای کشور یونان را دریافت نماییدآسان ترین روش برای تهیه ویزا مراجعه به تور مسافرتی و دریافت ویزای نوع  Cمی باشد. برای تهیه آن نیازمند مدارکی می باشید . مدارکی که ضمانت برگشت شما از کشور مقصد به کشور مبدا می باشد. این مدارک بدین شرح است : پرینت حساب بانکی – پرینت آخرین فیش حقوقی – چک بانکی در وجه آژانس – یا سند ملکی به نام خود شخص.

 

ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن یونان

ویزای توریستی یونان

این ویزا مخصوص سفرهای کوتاه مدت و دید و بازدید از خانواده ها می باشد. بستگی به تصمیم سفارت یونان دارد که ویزای توریستی شما چقدر باید اعتبار داشته باشد البته نوع درخواست شما هم در این بین موثر می باشد. بعد از اینکه ویزا توسط سفارت یونان صادر گشت برگذرنامه شما برچسب ویزا می چسبانند. در این برچسب اطلاعاتی مهم و با اهمیت ویزا می باشد. اطلاعاتی مهمی مثل: تاریخ اعتبار ویزا و میزان دفعاتی که توانای سفر کردن با آن را دارید.

 سفارت یونان ویزای توریستی خود را برای افرادی صادر می کند که هدفشان از ورود به کشور یونان سفرهای تفریحی و گردشی و تنها اقامت چند روزه در این کشور می باشد. با توجه به این موضوع که کشور یونان عضو اتحاد شنگن می باشد شما برای سفر به این کشور علاوه بر ویزای مورد نظر باید ویزای شینگن هم از سفارت یونان درخواست بدهید. اگر قصد دریافت  ویزای شنگن را دارید حتما باید در تاریخ مقرر از سوی سفارت یونان برای انگشت نگاری و مصاحبه در سفارت یونان حضور داشته باشید. متقاضیان عزیز توجه داشته باشید که وقت مصاحبه فقط به شکل تلفنی داده می شود.

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی از سفارت یونان د وقت انجام مصاحبه

برای دریافت ویزا از سوی سفارت یونان شما باید مدارکی را هنگام انجام مصاحبه با خود همراه داشته باشید. مدارکی ک باید برای سفارت یونان ببرید به شرح زیر هستند:

  •  هر دو فرم درخواست ویزا
  • شناسنامه (نیاز به ترجمه رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه : مدت اعتبار حداقل ۲ ماه بیش از خاتمه اعتبار ویزای درخواستی  (کپی کلیه صفحات روی کاغذ A4)
  • پر کردن فرم درخواست روادید برای هر فرد بصورت جداگانه
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • ۲ قطعه عکس ۴ *۶ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی حساب بانکی:
  1.  حساب جاری : کارکرد ۶ ماه آخر
  2.  حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره )
  • ضمانت نامه بانکی به ارزش ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- مشاغل دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (مبلغ ۶۰ یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن روی A4
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی از سفارت یونان د وقت انجام مصاحبه

مدارک لازم برای درخواست ویزای توریستی از سفارت یونان د وقت انجام مصاحبه

مدارک لازم جهت وقت تحصیلی سفارت یونان

برای دریافت وقت تحصیلی از سفارت یونان نیازمن مدارکی می باشید. مدارکی از قبیل: 

  • ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید.
  • مدارک شناسایی معتبر :گذرنامه، عکس
  • گواهی نامه از حمایت مالی( اثبات منابع مالی)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت
  • ریز نمرات تحصیلی
  • گواهینامه زبان
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های یونان
مدارک لازم جهت وقت تحصیلی سفارت یونان

مدارک لازم جهت وقت تحصیلی سفارت یونان

مدارک لازم جهت وقت سفارت یونان تحاری

  • شناسنامه (نیاز به ترجمه رسمی دارالترجمه و کپی از تمامی صفحات آن)
  • گذرنامه : مدت اعتبار حداقل ۲ ماه بیش از خاتمه اعتبار ویزای درخواستی  (کپی کلیه صفحات روی کاغذ A4)
  • پر کردن فرم درخواست روادید برای هر فرد بصورت جداگانه
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • ۲ قطعه عکس ۴ *۶ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , واضح , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی حساب بانکی

الف- حساب جاری : کارکرد ۶ ماه آخر        ب- حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره )

  • ضمانت نامه بانکی به ارزش ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال به ازای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • زب- مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- مشاغل دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه و فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (مبلغ ۶۰ یورو پول نقد برای ارائه به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان به همراه اصل و کپی آن روی A4
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
مدارک لازم جهت وقت تجاری از سفارت یونان

مدارک لازم جهت وقت تجاری از سفارت یونان

اقامت در  کشور یونان

در کشور یونان هتل هایی برای اقامت توریست ها وجود دارد. این هتل ها امکانات بسیار خوبی را به مشتریان خود عرضه می کنند. هتل هایی از قبیل: هتل Mystique-میستیکو ، President Hotel ، Katikies Hotel ، Canaves Oi Hotel ، Andronis

اقامت در کشور یونان

اقامت در کشور یونان

 

غذاهای معروف کشور یونان

کشور یونان به دلیل داشتن فرهنگ های غربی وشرقی دارای غذا های بی نظیری می باشد که تقریبا همه نظر مثبت نسبت به غذاهای این کشور دارند غذا های مثل: -آمیگدالوتا (Amygdalota) ، باکلاوا (Baklava) – بوگاستا (bougasta) – توپ های کارگت (کولوکیت هوکفتدس) ((Courgette Balls (Kolokithokeftedes)

(Kolokithokeftedes)

غذاهای معروف کشور یونان

غذاهای معروف کشور یونان

غذاهای معروف کشور یونان

غذاهای معروف کشور یونان

رستوران های معرف کشور یونان

این کشور به دلیل داشتن غذاهای معروف دارای رستوران های می باشد که نظر بسیاری از گردشگران را به خودش جلب کرده است . رستوران های نظیر: دولماداکیا (پیچیده شده در برگ های انگور) – بوگاستا (bougasta) – باکلاوا (Baklava) – آمیگدالوتا (Amygdalota) – رستوران قلعه قدیمی کورفو – رستوران اوروسکوپو آتن – رستوران ۱۸۰۰ سانتورینی

رستوران های معرف کشور یونان

رستوران های معرف کشور یونان

اگر شما عزیزان قصد سفر و مهاجرت به یکی از غنی ترین کشورهای دنیا از لحاظ فرهنگ و تاریخ را دارید؛ در ابتدای کار خود برای تهیه ویزای این کشور باید وقت سفارت یونان را از طریق آژانس های مسافرتی رزرو نمایید. تعیین وقت برای درخواست ویزا در سفارت یونان انجام میگردد.

بعد از ثبت درخواست خود در سفارت یونان، در صورتی که درخواست شما تایید شده باشد می توانید برای مراحل بعدی دریافت ویزا یعنی مصاحبه و انگشت نگاری به صورت حضوری به سفارت این کشور مراجعه کنید. پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که اگر از توانایی لازم برای سفر به کشورهای خارجی برخوردار هستید هیچ وقت فرصت دیدن یونان را ازدست ندهید.

آژانس سفری دیگرمجری مستقیم و بی واسطه وقت سفارت یونان، ویزای یونان ، تور یونان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱.

مطالب مرتبط

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید