لطفا تایپ کنید و سپس دکمه اینتر را بزنید

ویزای لهستان

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4٫80 out of 5)
Loading...

ویزای لهستان

ویزای لهستان

برای سفر به لهستان، این کشور اروپایی زیبا، باید ویزای لهستان را دریافت نمایید. ورشو پایتخت لهستان می باشد و دیگر شهرهای بزرگ این کشور شامل ووچ، گذانسف، وروتسلاو و کراکوف می باشند. لهستان هشتمین کشور پرجمعیت اروپا می باشد که برای سفر به این کشور باید ویزای شینگن را تهیه نمایید. در ادامه اطلاعات مهمی در رابطه با ویزای لهستان، نحوه دریافت آن و نکات مهم در رابطه با این ویزا برای شما ارائه خواهد شد که به شما کمک خواهد نمود.

آغاز مراحل اخذ ویزای لهستان

برای سفر کوتاه مدت به لهستان و اقامت کم‌تر از ۹۰ روز به این کشور، باید ویزای شینگن نوع C را اخذ نمایید.

مرحله اول برای دریافت ویزای لهستان، اخذ وقت سفارت این کشور می باشد که برای دریافت وقت می‌توانید مراحل زیر را طی نمایید:

  • اقدام به پر کردن اپایکیشن از طریق کارشناسان آژانس های مجری مستقیم. (مراجعه به سایت و دریافت فرم)
  • انتخاب یکی از گزینه‌های Register Form، National Visa یا Schengen Visa، Register form از قسمت ویزا در سمت چپ صفحه.
  • انتخاب تاریخ و زمان و پر کردن فرم که باید به اطلاع مشاور اخذ ویزای لهستان شما برسد. پس از پر کردن این فرم   پرینتی از آن گرفته و در زمان مراجعه در وقت سفارت لهستان تعیین ‌شده همراه شما باشد.
  • مراجعه به سفارت لهستان در زمان تعیین شده وقت سفارت لهستان و ارائه مدارک تکمیل شده خود برای دریافت ویزای لهستان.
آغاز مراحل اخذ ویزای لهستان

آغاز مراحل اخذ ویزای لهستان

انوع ویزای لهستان

ویزای لهستان با توجه به مدت حضور در این کشور و نیز هدف از مسافرت به شرح زیر می باشد:

  • ویزای لهستان نوع C (ویزای شینگن)
  • ویزای لهستان نوع D (ویزای ملی)
  • ویزای لهستان ترانزیت در فرودگاه
  • ویزای لهستان تحصیلی
  • ویزای لهستان کار
  • ویزای لهستان ازدواج
  • ویزای لهستان تجاری
  • ویزای لهستان پزشکی

در ادامه توضیحی مختصر در رابطه با هر کدام از این ویزاها ارائه خواهد شد.

انوع ویزای لهستان

انوع ویزای لهستان

ویزای لهستان نوع C (ویزای شینگن)

برای اقامت یا ورور به کشور لهستان و البته دیگر کشورهای عضو شینگن (به مدت حداکثر ۹۰ روز)، باید این ویزا را دریافت نمایید. با اخذ این ویزا می‌توانید در سرتاسر منطقه شینگن سفر کنید و محدودیتی وجود ندارد، البته باید بیشترین مدت اقامت خود را در کشور لهستان باشید.

ویزای لهستان نوع C (ویزای شینگن)

ویزای لهستان نوع C (ویزای شینگن)

ویزای لهستان نوع D (ویزای ملی)

برای اقامت بیش از ۹۰ روز (حداقل ۹۱ روز) در لهستان این ویزا را دریافت نمایید. همچون ویزای شینگن نوع C برای این ویزا نیز امکان سفر و اقامت در سایر کشورهای عضو شینگن وجود خواهد داشت.

ویزای لهستان نوع D (ویزای ملی)

ویزای لهستان نوع D (ویزای ملی)

ویزای لهستان ترانزیت در فرودگاه

ویزای ترانزیت لهستان برای سفر به کشور سوم و تنها با توقفی کوتاه در فرودگاه لهستان ضروری می باشد. با اخذ این ویزا، ترک منطقه بین الملل ترانزیت فرودگاه مجاز نخواهد بود.

شهروندان برخی از کشورها برای توقف در فرودگاه این کشور، حتماً ویزای ترانزیت آن را دریافت کنند. این کشورها شامل: افغانستان، بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو، اریتره، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان یا سری لانکا می باشد.

ویزای لهستان ترانزیت در فرودگاه

ویزای لهستان ترانزیت در فرودگاه

ویزای لهستان تحصیلی

لهستان برای تعداد زیاد از دانشجویان علاقه ‌مند به تحصیل در کشورهای اروپایی مقصد مناسبی می‌باشد، دلیل آن نیز دارا بودن سیستم آموزشی قوی و استاندارد و جذب سالانه تعداد زیادی دانشجو می باشد. در ضمن به علت کم بودن هزینه‌ های تحصیل و زندگی در لهستان نسبت به دیگر کشورهای اروپایی، تقاضای تحصیل در لهستان بیشتر می باشد.

برای مقاطع مختلف تحصیلی، مدارک مختلفی برای دریافت این ویزا لازم می باشد، اما عمده‌ترین این شرایط، داشتن حداقل مدرک دیپلم به معنای اتمام ۱۲ سال تحصیل در مدرسه، داشتن مدرک زبان مناسب و همچنین امکان حمایت مالی از طرف خانواده یا خود متقاضی می باشد.

دریافت ویزای لهستان از نوع تحصیلی با گذراندن دوره زبان در این کشور و بدون داشتن مدرک قبلی زبان امکان پذیر می باشد و دانشجو می تواند دوره های زبان را در لهستان بگذراند.

ویزای لهستان تحصیلی

ویزای لهستان تحصیلی

ویزای لهستان کار

برای دریافت ویزای لهستان از نوع کاری، حداقل باید مدرک لیسانس داشته باشید. پس از یافتن کارفرمای مناسب در لهستان و دریافت دعوت نامه کار از او، می‌توان به راحتی برای دریافت این ویزای کشور لهستان اقدام نمود.

مدارک درخواست ویزای لهستان کار:

  • دریافت دعوت نامه از کارفرمای لهستانی
  • گواهی مبنی بر عدم سوء پیشینه

سایر مدارک نیز شامل مدارک مشترک برای دریافت دیگر ویزاهای این کشور می باشند.

ویزای لهستان کار

ویزای لهستان کار

ویزای لهستان ازدواج

برای دریافت این ویزا می توانید با یک شهروند لهستانی ازدواج کنید و سپس به مدت سه سال با او زندگی کنید، پس از این مدت می توانید اقامت دائم لهستان را دریافت کنید و شما به عنوان یک شهروند لهستانی شناخته خواهید شد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای لهستان ازدواج:

  • مدرکی که حقیقی بودن ازدواج شما را اثبات نماید.
  • سند ثبت ازدواج
  • داشتن پاسپورت و کارت شناسایی همسران
  • زوج لهستانی باید تمکن مالی داشته باشد تا هزینه‌های زندگی همسرش را پوشش دهد.
ویزای لهستان ازدواج

ویزای لهستان ازدواج

ویزای لهستان از نوع تجاری

در صورتی که قصد انجام تجارت بین شرکت‌های دو کشور داشته باشید باید ویزای تجاری دریافت کنید. برای این ویزا شرکت لهستانی باید دعوت نامه‌ ای برای شخص ارسال کرده و دلیل دعوت، مدت زمان سفر و هزینه‌های شخص دعوت کننده را در آن ذکر نماید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت این نوع ویزا شامل این موارد می باشد:

  • روزنامه رسمی شرکت دعوت کننده یا کارت بازرگانی
  • لیست بیمه ‌هایی که رد شده است.
  • گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت دعوت کننده که در آن دلیل دعوت، مدت زمان سفر و هزینه ‌های شخص دعوت کننده ذکر شده باشد.
  • ارائه سوابق تجاری گذشته فرد با شرکت لهستانی نیز مهم می باشد.
ویزای لهستان از نوع تجاری

ویزای لهستان از نوع تجاری

ویزای لهستان پزشکی

دریافت این ویزای لهستان با هدف درمان در کشور لهستان می‌باشد.

مهم ترین شرایط اخذ ویزای پزشکی لهستان شامل این موارد می باشد:

  • دلایل کافی که نبود امکانات و درمان در کشور خود را اثبات نماید.
  • بیماری فرد نباید واگیر داشته باشد.
  • باید هماهنگی لازم با پزشک متخصص در لهستان انجام شده باشد.
  • از نظر مالی توانایی کافی برای پرداخت هزینه‌های درمان را داشته باشد.
  • پس از اتمام دوره درمان باید به کشور خود بازگردد.

مدارک لازم برای دریافت ویزای پزشکی لهستان:

  • تأییدیه پزشک برای هماهنگی مراحل درمان
  • ارائه یک گواهی که تمکن مالی برای پرداخت هزینه ‌های درمان را اثبات کند.
  • ارائه نامه ای که مرخصی برای بیمار از سوی کارفرما را اثبات کند و در صورتی که اگر بیمار کارفرما می باشد باید اوراق مالی شرکت را ارائه نماید.

تنها در صورتی که بیماری فرد حاد باشد، ویزای فوری پزشکی صادر خواهد شد.

ویزای لهستان پزشکی

ویزای لهستان پزشکی

دریافت ویزا از طریق دعوت نامه آشنا یا خانواده

به طور کلی دریافت ویزای لهستان همچون ویزای هر کشور دیگر با داشتن دعوت نامه مناسب بسیار آسان تر خواهد بود. این دعوت نامه می تواند از طرف دوست، خانواده، شرکت تجاری یا نمایشگاه باشد. نکته مهم این است که فرد دعوت کننده حتماً باید تمکن مالی برای هزینه های فرد دعوت شده داشته باشد.

شرایط و مدارک مشترک برای انواع ویزای لهستان

  • ارائه اصل گذرنامه با اعتبار حداقل سه ماه بیشتر از تاریخ ویزایی که قصد دریافت آن را دارید.
  • کپی صفحات اول تا پنجم گذرنامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ترجمه کارت ملی و شناسنامه و تهیه کپی از صفحات آن ها
  • سه قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید و بدون روتوش
  • ارائه کپی ویزاهای دریافتی قبلی برای سایر کشورها طی سه سال گذشته
  • ارائه گواهی تمکن مالی و همچنین گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی فرد متقاضی
  • ارائه گواهی اشتغال به کار. در این گواهی باید تاریخ استخدام، سمت فرد، میزان حقوق و مرخصی های شخص ذکر شده باشد. در ضمن برای کارمندان و کارگران همراه داشتن فیش حقوقی به همراه سابقه بیمه تأمین اجتماعی نیز مهم می باشد.
  • برای صاحبان مشاغل ارائه پروانه کسب یا ثبت شرکت یا کارت بازرگانی نیز ضروری می باشد.
  • افراد بازنشسته باید گواهی بازنشستگی خود را نیز همراه داشته باشند.
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان
  • داشتن یک بیمه مسافرتی
  • در صورت وجود ارائه سند مالکیت نیز مهم می باشد.
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما و رزرو هتل نیز ضروری است.
  • باید برنامه و هدف از سفر مشخص شود
  • پرداخت هزینه ویزا نیز ضروری می باشد.

هزینه ویزای لهستان

  • هزینه ویزای لهستان برای بزرگ‌سالان ۶۰ یورو می باشد.
  • هزینه ویزای لهستان برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو می باشد.
  • هزینه ویزای لهستان برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می باشد.
هزینه ویزای لهستان

هزینه ویزای لهستان

نکات مهم اخذ ویزای لهستان

  • هیچ یک از هزینه ‌های پرداخت ‌شده ویزای لهستان قابل بازگشت نمی باشد.
  • حتماً تمام مدارک خود را به زبان انگلیسی یا لهستانی ترجمه نمایید.

موانع مختلف برای اخذ ویزای لهستان

  • اگر قصد دریافت ویزای شینگن لهستان را دارید، ورود شما به اروپا باید از لهستان باشد در ضمن بیشترین زمان سفر شما باید در این کشور اقامت داشته باشید.
  • افرادی که بالای ۱۲ سال سن داشته باشند باید شخصاً برای تحویل مدارک و مصاحبه حضور داشته باشند. (الزامی برای حضور کودکان زیر ۱۲ سال نیست.)
  • فرم های دریافت وقت سفارت لهستان را می توانید از طریق آژانس ها پر کرده و نسبت به رزرو وقت سفارت لهستان اقدام کنید، پس برای دریافت زمان مصاحبه از مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی به این سفارت خودداری نمایید.
  • هنگام پر کردن فرم‌ ها باید بسیار دقت نمایید زیرا بعد از ثبت این نوبت امکان جابجایی یا کنسلی نمی باشد و برای دریافت نوبت جدید باید حداقل ۲۴ ساعت صبر نمایید.
  • داشتن ویزای معتبر سفر به کشورهای عضو شینگن، دلیلی برای غیر قابل تغییر بودن مجوز ورود یا اقامت موقت در کشورهای عضو شینگن نمی باشد. ممکن است مدارک شما توسط مأموران مرزی کشورهای عضو شینگن درخواست شود، بنابراین باید کپی مدارک را همراه داشته باشید.

آدرس و شماره تماس سفارت جمهوری لهستان در ایران

آدرس سفارت لهستان تهران، بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲، سفارت جمهوری لهستان می باشد.

برای راحتی بیشتر می توانید موقعیت سفارت جمهوری لهستان در تهران را روی نقشه پیدا نمایید.

آدرس و شماره تماس سفارت جمهوری لهستان در ایران

آدرس و شماره تماس سفارت جمهوری لهستان در ایران

روز و ساعات کاری سفارت جمهوری لهستان

این سفارت در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه آماده خدمت رسانی و پاسخگویی می باشد و ساعت کاری آن نیز ۹ صبح تا ۱۵ بوده و روزهای جمعه و شنبه تعطیل می باشد. همچنین ارائه خدمات بخش کنسولی نیز در ساعات ۹ تا ۱۳ روزهای یک شنبه تا پنج شنبه می باشد. برای ارائه و تحویل مدارک مربوط به ویزا می توان در روزهای یک شنبه‌ تا پنج‌ شنبه‌ از ساعت ۱۰ صبح به بخش کنسولی این سفارت مراجعه نموده و با ارائه مدارک آماده شده خود از طریق آژانس ها، برای مصاحبه حاضر شوید. زمان انجام مصاحبه با تعیین وقت سفارت لهستان قبلی در این روزها و ساعات ۱۰ تا ۱۲ می باشد.

سؤالات مهم برای دریافت ویزای لهستان

  • همه مدارک باید مورد تایید امور خارجه و دادگستری باشد؟

داشتن تاییدیه کامل تنها برای شناسنامه و کارت ملی الزامی می باشد، برای بقیه مدارک داشتن ترجمه عادی کافی می باشد.

  • فرزندان نیز باید فرم جداگانه پر نمایند؟

داشتن فرم جداگانه و مدارک کامل برای هر فردی الزامی می باشد.

  • آیا ورود باید حتماً به لهستان باشد؟

بله، در ضمن بیشترین مدت زمان اقامت در لهستان باید باشد.

  • ترجمه‌ها باید به زبان انگلیسی باشد؟

بله یا زبان لهستانی

  • برای دریافت ویزای توریستی، داشتن دعوت نامه الزامی می باشد؟

خیر، دریافت این ویزا با رزرو هتل امکان پذیر می باشد.

  • آیا حضور خود شخص برای تحویل مدارک مهم است؟

بله، افراد بالای ۱۲ سال باید هنگام تحویل مدارک حضور داشته باشند (البته الزامی برای حضور کودکان زیر ۱۲ سال نیست)

فرم و تعیین وقت از طریق آژانس ها انجام می شود

  • پر کردن فرم چندین بار ممکن می باشد؟

تنها یک بار اجازه پر کردن فرد برای هر فرد ممکن می باشد، بعد از ثبت این نوبت امکان جابجایی یا کنسلی نمی باشد و برای دریافت نوبت جدید باید حداقل ۲۴ ساعت صبر نمایید.

  • در صورتی که پرینت دریافت نشود، چه باید کرد؟

پس از ۲۴ ساعت بعد از پر کردن فرم، این فرم به آدرس ایمیلی که ارائه کرده اید ارسال خواهد شد، که در صورتی که پرینت تهیه نکرده باشید می توانید در این مرحله اقدام نمایید و در صورتی که نتوانستید ثبت نمایید، فرم باید مجدداً تکمیل شود.

سؤالات مهم برای دریافت ویزای لهستان

سؤالات مهم برای دریافت ویزای لهستان

آژانس سفری دیگرمجری مستقیم و بی واسطه وقت سفارت لهستان، ویزای لهستان، تور لهستان و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید